Митрополитът на Перистери Климент беше изписан от атинската болница „Атикон“ след успешно проведено лечение

In other languages: GR


Автор: Александър Иванов

След петдневна хоспитализация в интензивното отделение на атинската болница „Атикон“, Митрополитът на Перистери Климент беше изписан на 12 юни 2021 в отлично здравословно състояние. Това съобщава orthodoxtimes.gr.

В съобщението на Митрополията на Перистери се казва, че благодарение на Божията помощ и на грижите на лекарите и медицинския персонал в болницата, Митрополитът се връща към своите задължения.

Той беше информиран за огромната работа, която се извършва в болницата по време на настоящата пандемия. Митрополит Климент поздрави и насърчи болничния персонал и заяви, че чувства дълбока нужда да благодари на всички лекари и медицински сестри за тяхната любов.

Митрополитът увери, че ще продължи да се моли за здравето и спасението на всички лекари и медицински сестри, както и за всички, които служат в областта на здравеопазването в медицинските звена в Гърция.

Накрая Архиереят благодари и на всички духовници и вярващи от Свещената Митрополия, които се молеха и продължават да се молят за неговото здраве.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal