Игуменът на Ватопедския Монастир Архимандрит Ефрем е интубиран | COVID-19

In other languages:  GREN RO UKR


Автор: Йордан Георгиев

Според медицински източници от атинската болница „Евангелизмос“ хоспитализираният с коронавирус Игумен на Ватопедския Монастир Архимандрит Ефрем е започнало рязко да се влошава, както съобщава orthodoxtimes.gr.

Обичаният в Православния свят Старец Ефрем е интубиран от лекуващите го лекари от интензивното отделение, където е настанен, понеже в последните часове количеството на кислород в неговия организъм е намаляло изключително до критични нива, застрашаващи живота му. Състоянието му е тежно и нестабилно, по последна информация.

Както в Монастира Ватопед, така и в другите светогорски монастири са изключително обезпокоени и загрижини за здравето на обичания от всички игумен.

Припомняме, че на 28 май 2021 Игумен Ефрем беше транспортиран с хеликоптер от Света Гора до атинската болница „Евангелизмос“, където през последните дни беше лекуван срещу коронавирус в специализираното ковид отделение на болницата. От днес както стана ясно по-горе вече се намира в интензивното отделение, където е бил интубиран.


 

Donate to Doxologia Infonews

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

 

Follow us on Twitter:

@doxologiainews

 

Follow us on Facebook page:

@doxologiainfonews

 

Join our Facebook group:

@doxologiainfonews.group

 

Follow us on Instagram:

@doxologiainfonews

 

Follow us on ВКонтакте:

@doxologiainfonews

 

Join our Telegram channel:

@doxologiainfonews

 

Subscribe to us on YouTube:

@doxologiainfonews


✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎