Защо Българският Патриарх Неофит, който „е на профилактични изследвания“, не служи на рождения ден на Църквата – Петдесетница


Автор: Doxologia Infonews

Читатели на Doxologia Infonews ни задават въпроса, защо Българският Патриарх Неофит, за когото Българската Патриаршия измамливо ни внушава, че бил на профилактични изследвания и в отлично здраве, не служи на рождения ден на Църквата – Петдесетница. Вместо Патриарха, на 20 юни 2021 в Патриаршеската Катедрала на Свети Александър Невски в София служи Мелнишкият Епископ Герасим.

От Doxologia Infonews веднага им отговаряме.

Според последна и актуална информация на Doxologia Infonews от 20 юни 2021, Българският Патриарх Неофит е в тежко здравословно състояние и е неадекватен, а лицата от неговото обкръжение, които се грижат за него, правят каквото си пожелаят в интерес на техните лични амбиции и материално-финансови интереси.

От Българската Патриаршия са забранили да се изнася каквато и да е официална информация за Патриарха, за да може общественото внимание да не бъде насочено към него като по този начин хората от тясното му обкръжение да правят спокойно каквото си поискат с него, с патриаршеската му документация и поверените му материални активи.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal