Българският Патриарх Неофит ще бъде изписан от неврологичното отделение на болница „Токуда“

Снимка от архива: Патриарх Неофит (вдясно) и секретарят на Софийска Митрополия, близък до Патриарха, Ангел Младенов (вляво)


Автор: Doxologia Infonews

Българският Патриарх Неофит утре или вдругиден ще бъде изписан от неврологичното отделение на болница „Токуда“ в гр. София.

Припомняме, че Патриарх Неофит беше приет тайно в тежко състояние в неврологичното отделение на болница „Токуда“ между 15 и 16 юни 2021, както съобщихме от Doxologia Infonews.

След публикацията нашата публикация, в сайта на Българската Патриаршия беше публикувана лъжлива информация относно истинското състояние на Патриарха и причината за неговата хоспитализация.

Кръгът, който обгрижа Патриарх Неофит бе забранил на служителите в болница „Токуда“ да предоставят каквато и да е информация на медиите и обществото, връщайки ни във времената на тоталитарния атеизъм и комунизъм

Според версията на синодалния сайт, Патриарх Неофит е приет в болница за „изследвания“. Разбира се това се оказа, абсолютна лъжа.

За да не се вдига голяма шумотевица около неговото състояние от Патриаршията са „преценили“, че е Патриархът може да бъде изписан, вероятно за една, две седмици, а след това отново тайно да влезе в болница, освен ако преди това действията им не бъдат разкрити за пореден път от Doxologia Infonews.

Нека Бог да дарува здраве на Българския Патриарх г-н г-н Неофит и мъдрост за да може да се отърве от душманите, които са около него!

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal