Κρίσιμες ώρες για τον ηγούμενο Εφραίμ, για έκτη ημέρα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

In other languages: ENBG RO


Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός για τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ.

Ο γνωστός στον Ορθόδοξο κόσμο ηγούμενος, ο οποίος συμπλήρωσε τα 65 του χρόνια στις 5 Ιουνίου, παραμένει διασωληνωμένος από την ημέρα που οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι το επίπεδο του οξυγόνου στον οργανισμό του, ήταν επικίνδυνα χαμηλό για την υγεία του.

Οι γιατροί εκτιμούν πως οι επόμενες ώρες και ημέρες είναι πολύ κρίσιμες όχι μόνο για την εξέλιξη της υγείας του, αλλά και για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει γενικώς στον οργανισμό του και στο μέλλον, όταν καταφέρει να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια όπως όλοι εύχονται.

Με την ομάδα των ιατρών που επιβλέπει τον ηγούμενο Εφραίμ, επικοινωνεί διαρκώς το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η διοίκηση του Αγίου Όρους.

Να σημειωθεί πως η ίδια ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον ηγούμενο Εφραίμ, ήταν κοντά και στους Αρχιεπισκόπους Αλβανίας Αναστάσιο και Αθηνών Ιερώνυμο, όταν και εκείνοι νοσηλεύτηκαν με κορονοϊό στο ίδιο νοσοκομείο.

Πηγή: orthodoxtimes.gr


 

Donate to Doxologia Infonews

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

 

Follow us on Twitter:

@doxologiainews

 

Follow us on Facebook page:

@doxologiainfonews

 

Join our Facebook group:

@doxologiainfonews.group

 

Follow us on Instagram:

@doxologiainfonews

 

Follow us on ВКонтакте:

@doxologiainfonews

 

Join our Telegram channel:

@doxologiainfonews

 

Subscribe to us on YouTube:

@doxologiainfonews


✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎