Απύρετος ο Ηγούμενος Εφραίμ – Παραμένει διασωληνωμένος

In other languages: ENBGRO


Θετικά είναι τα νέα που αφορούν στην εξέλιξη της υγείας του Ηγουμένου Εφραίμ της Μονής Βατοπαιδίου, ο οποίος εισήχθη στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” στις 28 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του orthodoxtimes.gr, ο Ηγούμενος παραμένει μεν διασωλημένος, με τον πυρετό ωστόσο να έχει υποχωρήσει.

Οι θεράποντες ιατροί του Νοσοκομείου τις τελευταίες ημέρες είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του Ηγουμένου Εφραίμ, καθώς εδώ και λίγες ημέρες ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή.

Ο γνωστός στον Ορθόδοξο κόσμο ηγούμενος, ο οποίος συμπλήρωσε τα 65 του χρόνια στις 5 Ιουνίου, παραμένει διασωληνωμένος από την ημέρα που οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι το επίπεδο του οξυγόνου στον οργανισμό του, ήταν επικίνδυνα χαμηλό για την υγεία του.

Με την ομάδα των ιατρών που επιβλέπει τον ηγούμενο Εφραίμ, επικοινωνεί διαρκώς το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η διοίκηση του Αγίου Όρους.

Να σημειωθεί πως η ίδια ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον ηγούμενο Εφραίμ, ήταν κοντά και στους Αρχιεπισκόπους Αλβανίας Αναστάσιο και Αθηνών Ιερώνυμο, όταν και εκείνοι νοσηλεύτηκαν με κορωνοϊό στο ίδιο νοσοκομείο.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal