Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με μέλη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και την Βουλευτή κ. Αυγερινοπούλου | ΦΩΤΟ

In other languages: BG


Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Συνάντηση με μέλη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, όπου συζήτησαν διάφορα επίκαιρα θέματα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. 

Ο πρ. του Δ.Σ. του ΕΚΕΑ Ιατρός κ. Παναγιώτης Κατσίβελας και το μέλος του Δ.Σ. Καθηγητής Ιατρικής κ. Ηλίας Πιτταράς ζήτησαν να συναντηθούν με τον Μακαριώτατο τονίζοντας πως «γνωρίζουμε την ευαισθησία του Προκαθημένου της Ελληνικής Εκκλησίας για τα ιατρικά θέματα και ότι ανέλαβε πρωτοβουλίες για την επίλυση του προβλήματος της έλλειψης του αίματος, ώστε σήμερα το 70% των ενοριών να προσφέρουν αίμα.

Επίσης, η Εκκλησία πάντοτε πρωτοστατεί σε ενέργειες διοργάνωσης εθελοντικής αιμοδοσίας. Καλεί τους πιστούς να ενημερωθούν γύρω από το θέμα αυτό και να δείξουν έμπρακτα, με τη συμμετοχή τους, την αγάπη τους και το σεβασμό τους για την ανθρώπινη ζωή και προτρέπει όλους να γίνουν εθελοντές αιμοδότες πραγματοποιώντας με αυτό τον τρόπο μία ύψιστη πράξη αγάπης, προσφοράς και θυσίας προς τους συνανθρώπους μας».

Νωρίτερα τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε η Βουλευτής της Ν.Δ. κυρία Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Πηγή: Ιερά Αρχιεπισκόπη Αθηνών

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal