Протосингелът на Архиепископията на Австралия Мелойският Епископ Емилиян посети офисите на Архиепископската периферия на Пърт | СНИМКИ

In other languages: GREN

Превод: Йордан Георгиев

В петък на 23 април 2021, Преосвещеният Мелойски Епископ г-н Емилиян, Протосингел на Свещената Архиепископия на Австралия, придружен от Игумена на Свещената Обител на Свети Йоан Предчета край Пърт, Архимандрит Продромос посетиха офисите на Архиепископската периферия на Пърт.

Те бяха приети с братска любов и радост от Преосвещения Кианийски Епископ г-н Елпидий, който ги разведе из офисите и съседната сграда на Службата за грижа на възрастните хора „Свети Василий Велики“, както и до статите за събития и семинари.

Двамата епископи обмениха мисли по актуални проблеми с оглед на Страстната седмица, докато Епископ Емилиян предаде отеческите молитви и любов на Високопреосвещения Архиепископ на Австралия г-н Макарий към христолюбивия народ на Пърт.

Накрая те подновиха редовната си комуникация с предстоящото посещение на Преосвещения Кианийски Епископ Елпидий в Сидни за Синаксиса (срещата) на Епископите на Свещената Архиепископия на Австралия.

Източник: Το Βήμα της Εκκλησίας

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal