Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ταμασού

Συναγερμός σήμανε στην Iερά Mητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, μετά και τον εντοπισμό του Mητροπολίτη Ησαϊα θετικού στον Covid- 19.

In other languages: BG

Ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας διαγνώστηκε θετικός στο πλαίσιο συχνής εργαστηριακής εξέτασης αντιγόνου στην οποία υποβάλλονται κληρικοί και λαϊκοί που εργάζονται στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής. 

Σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε με τον Μητροπολίτη Ησαΐα, μας δήλωσε ότι είναι είναι πολύ καλά στην υγεία του, ενώ παράλληλα έχει υποβληθεί και σε μοριακό τεστ και αναμένει το αποτέλεσμα. 

«Ο Πανιερώτατος, παρακαλεί όσους έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί του από τις 9 τρέχοντος μηνός Απριλίου όπως προβούν στην απαιτούμενη εξέταση, ενημερώνοντας τον προσωπικό τους ιατρό», ανέφερε σε ανακοίνωση του η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες εντοπίστηκαν επίσης άλλα δυο θετικά αποτελέσματα στην μητρόπολη η οποία θα παραμένει κλειστή μέχρι και την Παρασκευή. 

Σημειώνεται ότι ο Μητροπολίτης Ησαΐας παρέστη χθες και στην Εξόδιο Ακολουθία για τον Σωκράτη Χάσικο, στην οποία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Χρύσοστομος. 

Πηγή: Sigma Live

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal