«Είμαι αθώος. Την μία δεν την ξέρω καν» δηλώνει ο Μητροπολίτης Κιτίου που κατηγορείται για βιασμό – Ενοχλημένος με τον διασυρμό του ονόματος του

In other languages: BG

Κατηγορηματικά αθώος δηλώνει στην ιστοσελίδα μας ο πρώην Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος, ο οποίος κατηγορείται για δύο υποθέσεις που αφορούν βιασμό και άσεμνη επίθεση.

Όπως ανάφερε στο ThemaOnline, ο πρώην Μητροπολίτης έχει διασυρθεί η εκκλησία και το όνομα του και κανείς δεν τον ρώτησε πριν γίνουν οι δημοσιοποιήσεις του θέματος. «Όλα είναι ψευδή και ανυπόστατα. Να αναμένουμε όλη την απόφαση του Δικαστηρίου, που είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια θα φανεί, ότι είμαι αθώος» είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Κιτίου.

Εκτός από την ενόχληση του στα δημοσιεύματα ο πρώην Μητροπολίτης μας ανάφερε ότι την μία γυναίκα από τις δύο που τον κατηγορούν δεν την γνωρίζει τονίζοντας μας: «Την μία δεν την ξέρω καν».

Υπενθυμίζουμε ότι χθες Δευτέρα 12 Απριλίου, ο Μητροπολίτης Κιτίου παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου υπόθεση που αφορά βιασμό γυναίκας και σύμφωνα με το κατηγορητήριο σημειώθηκε το 2011 παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο στις 26 Απριλίου.

Την ίδια μέρα δεύτερη υπόθεση εναντίον του για άσεμνη επίθεση που διαπράχθηκε το 1981 καταχωρήθηκε και ορίστηκε στις 8 Ιουνίου. Σύμφωνα με τα κατηγορητήρια των δύο υποθέσεων τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε εκκλησιαστικό χώρο.

Ο πρώην Μητροπολίτης Κιτίου, Χρυσόστομος κατέβαλε το ποσό των 50,000 ευρώ ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος και να κλητευθεί αργότερα στις εκδικάσεις των δύο υποθέσεων.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal