Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος: «Ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να τρέξουμε, για να εμβολιαστούμε» | VIDEO

In other languages: BG EN

Σε εμβολιασμό παρότρυνε τους πιστούς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ερωτηθείς για το θέμα κατά την έξοδό του από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών σήμερα το πρωί, 10 Απριλίου 2021, όπου παραβρέθηκε συμπροσευχούμενος στην εορτή του Αγίου Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Γρηγορίου του Ε’.  

«Το θέμα του εμβολιασμού πρέπει να το δούμε σαν τείχος. Ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να τρέξουμε, για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος μιλώντας στην ΕΡΤ και συνέχισε ότι «έτσι προστατεύουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους ανθρώπους. Και η χριστιανική αγάπη αυτό λέει». Επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε ότι «πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και στους ειδικούς και να μην διστάσουμε να εμβολιαστούμε, ώστε να γίνουμε ο τοίχος που θα μπορέσει να εμποδίσει την περαιτέρω ακμή της ασθενείας του κορωνοϊού».

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal