Зам.-министърът на външните работи на Гърция се срещна във Фенер с Вселенския Патриарх Вартоломей

In other languages: GR

Превод: Йордан Георгиев

На 21 март 2021 г., зам.-министърът на външните работи на Гърция, отговарящ за въпросите на гръцката диаспора се срещна във Фенер с Н.Б. Всесветейшество Вселенския Патриарх г-н г-н Вартоломей.

Срещнах се с Н.Б. Всесветейшество Вселенския Патриарх г-н г-н Вартоломей. Всяка среща с него е благословия, чест и доверие“, добави г-н Власис в своята публикация в  Twitter.

При трудни обстоятелства, Вселенската Патриаршия продължава да представлява фар за целия православен свят, пазител на нашата вяра и източник на просвещение за всеки християнин“, добави той.

Вчера по-рано, г-н Власис присъства на Патриаршеската и Синодална Божествена Литургия в Патриаршеския Храм на Свети Георги във Фенер, по случай Тържеството на Православието.

Неделя на Православието, един голям ден за Християнството. Голяма благословия е да можеш да прочетеш Символа на вярата във Фенер в присъствието на Негово Божествено Всесветейшество Вселенския Патриарх г-н г-н Вартоломей“, написа Костас Власис в друга своя публикация в Twitter.


 

Donate to Doxologia INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

 

Follow us on Twitter:

@doxologiainews

 

Follow us on Facebook page:

@doxologiainfonews

 

Join our Facebook group:

@doxologiainfonews.group

 

Follow us on Instagram:

@doxologiainfonews

 

Follow us on ВКонтакте:

@doxologiainfonews

 

Join our Telegram channel:

@doxologiainfonews

 

Subscribe to us on YouTube:

@doxologiainfonews


✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎