Букурещ: Вандали надраскаха дървения православен храм в парк Титан със срамни надписи като „Бъди гей, извършвай престъпления“ | VIDEO

In other languages: ROEN

Автор: Александър Иванов

Няколко надписа Бъди гей, извършвай престъпления!, и други послания в духа на Black Lives Matter и LGBT, както и различни символи бяха изрисувани с розова боя по стените и външните икони на дървения храм Снизхождане на Светия Дух в парк Титан в Букурещ.

Толерантността, за която истерично претендират идеологическите ядра на LGBT, а напоследък и на BLM и ANTIFA, отново напада и прави това, което умее най-добре: да вандализира, да осквернява, да изкрачва гротескни послания.
(…)
Ярък пример за дълга поредица от актове на насилие, продиктувани и поддържани от отвратителна (неомарксистка) изключително антихристиянска идеология.“ – гласи острата реакция на Румънската Патриаршия.

Полицията в Букурещ съобщи, че е образувала наказателно дело за вандализъм след като е получила сигнал от енорийския свещеник, който открил дървените стени на храма в това им състояние.DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal