Συνάντηση του Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Καμπέρας Αρχιμ. Πρόχορου Αναστασιάδη με τον ομογενή Αστυνομικό Επιθεωρητή Mick Calatzis

Ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Πρόχορος Αναστασιάδης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή Αστυνομία και είχε συνάντηση με τον ομογενή Αστυνομικό Επιθεωρητή κ. Mick Calatzis. Ο κ. Calatzis είναι ένα από τα κορυφαία στελέχη του Σώματος, με 37ετή εμπειρία, και είναι υπεύθυνος για την περιφέρεια Βόρειας Καμπέρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, ο π. Πρόχορος πρότεινε τη θέσπιση της τέλεσης, μία φορά το χρόνο, Τρισαγίου υπέρ των πεσόντων αστυνομικών, καθώς επίσης του ορισμού ενός ιερέως που θα εξυπηρετεί τις πνευματικές ανάγκες των μελών της Αστυνομίας.

Τέλος, ο π. Πρόχορος προανήγγειλε ότι σύντομα η Ιερά Αρχιεπισκοπή θα τιμήσει για την προσφορά του τον κ. Calatzis, ενώ από την πλευρά του ο Αστυνομικός Επιθεωρητής δήλωσε συγκινημένος, καθώς διέκρινε ότι είναι η πρώτη φορά που η Εκκλησία επιδεικνύει τέτοιο ενδιαφέρον για το προσωπικό της Αστυνομίας στην Καμπέρα.

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal