Начало » Other languages » Srpskohrvatski/Српскохрватски » Побољшано здравствено стање Епископа Атанасија | COVID-19

Побољшано здравствено стање Епископа Атанасија | COVID-19

In other languages: BG

Здравствено стање умировљеног епископа захумско-херцеговачког и приморског Атанасија, који се од средине протекле седмице налази на болничком лијечењу у ЈЗУ Болница Требиње, током протеклих дана постепено се побољшало.

Иако још увијек на кисеоничкој подршци, са малим протоком кисеоника сатурација се одржава на потпуно нормалном нивоу, а изостају симптоми који би указивали на тежу клиничку слику. Према томе, опште здравствено стање Епископа Атанасија прилично је добро и стабилно, а у болничким условима биће надгледано и наредних дана.

Епископ Атанасије, заједно са васколиком Епархијом захумско-херцеговачком и приморском, овим путем захваљује се свим епископима, свештенству, монаштву и вјерном народу наше али и других Помјесних цркава, на молитвама и старању за његово здравље, а нарочито Његовој Светости, новоизабраном Патријарху српском Господину Порфирију, који такође упућује Господу своје молитве за Епископа Атанасија, истовремено молећи и Епископа Атанасија да се моли за Његову Светост, преко Епископа Димитрија упућујући своје поздраве и изражавајући захвалност Епископу Атанасију за велики допринос животу Цркве.

Представник Епархије ЗХиП за културу и медије,
Бранислав Рајковић, ђакон

Извор: Српска Православна Епархиjа Захумско-Херцеговачка и Приморска

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal