Отлъченият християно-джихадист Сергий Романов иска да подари погребалния си ковчег на Казанския Митрополит Кирил (Наконечни)

Автор: Александър Иванов

Отлъченият от Православната Църква московски християно-джихадист и бивш Схиигумен г-н Сергий Романов заяви, че иска да подари своя погребален ковчег на Високопреосвещения Митрополит на Татарстан и Казан г-н Кирил (Наконечни), който до декември 2020 беше Екатеринбургски и Верхотурски Митрополит, предава Credo.Press. Митрополит Кирил беше човекът, който подписа решението за низвержение и отлъчване на Романов.

Сергий Романов вече си е купил ковчег, който съхранява в своята килия в Средноуралския женски Монастир, който доскоро беше окупирал заедно със своята група от мутри, престъпници и различни московски християно-талибани. Докато живееше в Средноуралския женски Монастир и преди арестуването му, Романов използваше ковчега си като маса и бюро.

Веднага след като ме изгонихте от Църквата, веднага след като ме отлъчихте от Църквата, ви моля да предадете ковчега ми на Митрополит Кирил. Не можете да пеете на погребението ми, аз съм в затвора, за какво ми е нужен този ковчег?“ – каза Сергий Романов чрез своите адвокати.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal