Архимандрит Дионисий (Мишев): Да се отречем от злото и да се борим срещу него; отхвърляме властта на мафията, изродила се в Правителството на Борисов

Автор: Архимандрит г-н Дионисий (Мишев), Свещена Митрополия на София, Българска Патриаршия

От всички вас търся единствено вашия положителен отклик на коленопреклонната ми към вас просба!

Няма да обяснявам нито кой съм, нито какъв съм, нито защо се боря, тъй като го правя не само поради вяра, не само поради произход, не само поради дълг, а защото е справедливо и защото мнозина си струват! Живеем в трудни времена, носим теготите си и от нашите прегрешения, а и от нашите престъпления, които се изплащат за жалост взаимно с нашите наследници и то без да сме се замислили за това. Може много да се говори, много да се пише, но нека поне сега да разумяваме със сърцата си!

Мечтанието и бленуването, както и смехът ни правят различни от другите същества по земята, а защо да не удовлетворим една мечта, която е нам Завет на онзи, който преди почти вече век и половина, заради нас и нашето битие, се принесе в жертва, за да вдъхне живот за неговата и нашата България?! Можем ли, а и желаем ли да сме съзидатели и членове на една единна общност, наричана Чиста и Свята Република?! – Мисля, че можем! Колкото и да не ни е присъщо като общество, като Народ, но и като индивиди да проявяваме съпротивителни сили, защото и нравствеността ни е в упадък и защото поради обезверяване не се отдаваме с постоянство, а и защото, не че не можем, а май не искаме, да осъзнаваме онова, което наблюдаваме, то все пак аз съзирам силна възможност нашият Български народ решително да се откаже от нередното и да прогони злото от себе си, колкото и болезнено да е това.

Ще се изпълнат 148 години от обесването на Преподобния Йеродякон Игнатий – Васил Левски. 148 години откакто в жертва бе принесен на Олтара на Отечеството Апостола на свободата – нашия национален герой и нашия национален идеал. 148 години откакто всички свеждаме глави, но и вдигаме залози. Вече почти 12, цели почти 12 години от тези 148 ние издигнахме върху националната ни кауза за Чиста и Свята Република най-престъпната, най-просташката и най-човеконенавистна прослойка от (из)родната ни мафия, от нейната утайка – в каймак, който да ни прави всички останали на качамак. Грях – не! Престъпление – не! Поквара!!! Това е състоянието ни, в което живеем и пребиваваме в нашата родна окървавена земя. Обслужващият персонал на предишната тоталитарна власт ни превзе и продаде, защото ние му разрешихме. Това е прокоба! За нас и децата ни.

На 19-ти февруари т.г. не палачите, а жертвите, които сътворихме палачите си – прошка, прошка, прошка в осъзнато, пълноценно и състоятелно разкаяние трябва да просим от Апостола, от предците ни, от децата ни, а себе си, себе си…

Миналата година справедливостта в нашата страна възкръсна. На 9-ти юли българският дух показа, че е още жив. Но важно е, а пък и от нас зависи, да не го убиваме. 225 дни българската надежда шества по площадите и улиците на София, българските градове и села, а и по света, където има български общности. Нека й дадем шанс! Редно е, а и трябва да покажем, че ще постигнем, защото и още сме в дълг, Завета на Дякона – Чиста и Свята Република.

Да, сега основно се говори за Ковид-19 и за неговата трета вълна, за ваксинацията и за липсата на такава, за предстоящите парламентарни избори в страната, за предизборните обещания на партиите и всички участващи в изборния процес, но има едно голямо “НО”. Ние всички, всички трябва да се отречем от злото и да се борим срещу него. Престъпната мафия, наричана още задкулисие или дълбока държава мракобесно владее нашата страна от 77 години, но в последните 11 – 12 години, за да се гаври с нас избуя в най-уродливата и извратената си форма, зачената в МВР и отгледана в Столичната община, за да е увенчана със Законодателната, Изпълнителната, Правосъдната и Медийната власт. Това стана с много чекмеджета пари. Пари за жалост, които и Европа праща, за да отхранва пипалата на ЕНП (Единната европейска партия) в България. Заради народопсихологичната ни наклонност към парáта и заради трошички от европейски и национални средства сами станахме гроб на ГЕРБ.

Бойко Методиев Борисов и неговата “Шайка” (според Антон Тодоров) ни грабят, унищожават, поругават и сквернят постоянно, арогантно и просташки. Да бъдем л(ъ/е)вове като Левски!

Преди Националният ни празник и преди стартирането на предизборната кампания трябва да покажем като Народ, че не приемаме и отхвърляме властта на мафията, изродила се в правителството “Борисов 3”, Иван Гешев и каскетурата му, 44-тото ОНС с председателката му ПКП, т.нар. Висш Съдебен съвет, ЦИК на статуквото и нейния МишóК_онстантинов, Фъндъкът за нас – софиянци и цялата им демонична плеяда от предатели, които и собствените си майки биха продали само, за да са на върха на хранителната верига.

За да сме будно и активно гражданско общество трябва да сме на площада! Това е единственият начин. А този път – сега изненадата ще е огромна. Ще се твори история. Участвайте и вие и си оставете имената в книгата на светлите!

Ето затова, моля ви братя и сестри – сънародници, моля ви, уважете призива-покана на всички тези, които протестират вече 225 дни и които като Братство на Почтеността организират на 19-ти февруари т.г. (петък) в Деня на Апостола на свободата национален митинг-протест в т.нар. Триъгълник на властта от 16:30 ч. и Поход за Чиста и Свята Република от същото това място до мемориала на Дякона Васил Левски, на който някога дано да бъде поставен и един кръст в чест на неговата посветеност!

ЗА ЕДНА ПО-СПРАВЕДЛИВА
ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ !!!

Източник: Frognews.bg

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal