Συλλυπητήρια Παναγιωτάτου για την φωτιά σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου

In other languages: ROBG

Επιστολή συμπαράστασης προς τον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκφράζοντας το αίσθημα βαθύτατης συμπόνιας του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021.

O Παναγιώτατος, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο προσεύχεται για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων, για την ανακούφιση των συγγενικών τους προσώπων, καθώς και για την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.

Επίσης, προσθέτει ότι συμπάσχει με την αδελφή Εκκλησία της Ρουμανίας και με όλους τους Ρουμάνους πιστούς, προσευχόμενος παράλληλα στον Θεό να τους ευλογεί και να τους προστατεύει από κάθε κίνδυνο.

Στην επιστολή του, ο Παναγιώτατος καταλήγει εκφράζοντας ευχές προς τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ρουμανίας για υγεία και ο Θεός να ενισχύει το έργο του.

Δέκα άνθρωποι έχασαν την ζωή τους εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε κεντρικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Ρουμανίας. Η πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο του νοσοκομείου αναγκάζοντας τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να το εκκενώσουν, απομακρύνοντας περίπου 100 ασθενείς.

Πηγή: Ορθοδοξία News Agency

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal