Начало » Новини » Светът » Митролитът на Дидимотихон Дамаскин раздаде стипендии на 42 студенти и студентки от различни висши учебни заведения | СНИМКИ

Митролитът на Дидимотихон Дамаскин раздаде стипендии на 42 студенти и студентки от различни висши учебни заведения | СНИМКИ

In other languages: GR

Превод: Йордан Георгиев

За пореден път по случай новата година, Високопреосвещеният Митрополит на Дидимотихон, Орестиада и Суфли г-н Дамаскин раздаде стипендии на 42 студенти и студентки, следващи във висшите учебни заведения на Гърция.

Непринудената среща на нашия Епископ със стипендиантите се състоя на обяд на 08 януари 2020, при съответните здравни ограничения в Свещения Катедрален Храм Богородица Елевтеротрия в Дидимотихон.

В началото Митрополит Дамаскин благослови Световасильовата пита, а след това с отеческа любов и обич говори с младежите и девойките, че трябва да ценят времето на своето обучение за да могат да придобият, колкото се може повече запас от знания. Препоръча им да бъдат внимателни в общуването си с лоши компании като накрая им пожела прогрес и сполука.

Източник: Ἱερὰ Μητρόπολις Διδυμοτεῖχου, Ορεστιάδος καὶ Σουφλίου

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal