Μητροπολίτης Κοζάνης Παύλος: «Τηρήστε τα μέτρα και όσα λένε οι λοιμωξιολόγοι. Γιατί τα “παπαγαλάκια” της δημοσιογραφίας αλλά και οι 300 του “Λεωνίδα”, έστω και μια μικρή έξαρση να υπάρξει, πάλι σε εμάς θα τα ρίξουν, γιατί γι’ αυτούς για όλα φταίει η ποιμαίνουσα Εκκλησία» | VIDEO

In other languages: BG

Στο σημερινό του κήρυγμα ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος αναφέρθηκε κυρίαρχα στο θέμα της πανδημίας σχολιάζοντας όμως και θέματα της επικαιρότητας, όπως ο ξυλοδαρμός του 53χρονου σταθμάρχη, από δύο ανήλικους νεαρούς στο μετρό της Αθήνας.

Σε ό,τι αφορά την πανδημία, είπε, μεταξύ άλλων: «Τηρήστε τα μέτρα και όσα λένε οι λοιμωξιολόγοι. Γιατί; Διότι τα “παπαγαλάκια” της δημοσιογραφίας (κι όχι μόνο) αλλά και οι 300 του “Λεωνίδα” (της Βουλής), έστω και μια μικρή έξαρση να υπάρξει, πάλι σε εμάς θα τα ρίξουν, γιατί γι’ αυτούς για όλα φταίει η ποιμαίνουσα Εκκλησία».

Αναφερόμενος στο περιστατικό με το ξυλοδαρμό του σταθμάρχη μίλησε γενικότερα για τη διαπαιδαγώγηση, σήμερα, των νέων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλουμε ανθρώπους με αξία. Ό,τι και να πουν οι δάσκαλοι, τα κανάλια κατευθύνουν τα παιδιά.

Ελάχιστοι είναι οι γονείς που αγωνίζονται πλέον να “φτιάξουν” Ανθρώπους», συμπληρώνοντας, πως: «Tον “πετάξαμε” τον άνθρωπο και φέραμε τον άθεο Γαλλικό Διαφωτισμό».

Πηγή: Kozan.gr


Donate to Doxologia INFONEWS: IBAN BG83STSA93000024673844

Follow us on Twitter: @doxologiainews

Follow us on Facebook page: @doxologiainfonews

Join our Facebook group: @doxologiainfonews.group


✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎