Премиерът на България г-н Бойко Борисов: Най-големият подарък за Рождество ще бъде да можем да споделим празника с близките си

Автор: Александър Иванов

Министър-председателят на Република България г-н Бойко Борисов поздрави българските граждани за празника Рождество Христово.

Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по – добри и светли дни. Това са моментите със семейството, срещите с приятели, споделянето, детските усмивки. Тази година е необичайна. Сега най-силно оценяваме възможността да видим близките си и приятелите си здрави. Много са нещата, които доскоро смятахме за даденост, а днес виждаме колко са значими. Да можем да споделим празника с любимите си хора – ще е най-големият подарък. След такава тежка година, си даваме сметка кои са най-съществените неща. Време е да сме състрадателни и смирени, да сме добри, да сме по-човечни. Бъдете живи и здрави – това наистина е най-важното. С Божията помощ и с работа ще излезем от тази пандемия и ще превъзмогнем кризата.“ – написа премиерът на страницата си във Facebook.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal