Почина Протойерей Иван Иванов от Сливенска Митрополия. Българската Патриаршия продължава да крие, че има заразени и умиращи духовници от коронавирус

Автор: Doxologia INFONEWS

Свещената Сливенска Митрополия съобщава, че на 22 декември 2020 на 60-годишна възраст се е преставил в Господа свещеник Иван Колев Иванов от Храма на Свети Николай Чудотворец в град Сливен.

Същевременно от Сливенска Митрополия не съобщават публично каква е причината за смъртта. Дали е инфаркт, инсулт, коронавирус или някакво наследствено заболяване. В период на ширеща се убийствена пандемия и много починали духовници от коронавирус, трябва да се обявява публично и ясно каква е причината за смъртта на всеки един духовник, също както правят във всички останали поместни Църкви, за да няма тълкувания.

За съжаление, духовниците в България са изложени на висок риск от заразяване с коронавирус, тъй като Свещеният Синод на Българската Патриаршия съвместно с премиера Б. Борисов решиха, че Храмовете са безопасни места и не е нужно да се ограничава достъпът до тях за вярващите.

Резултатите от всичко това са очевидни и стряскащи – много духовници от Българската Църква бяха заразени с коронавирус и починаха от коронавирус. В момента боледуват от коронавирус също много духовници – някои от които се борят за живота си. Няколко Митрополити също бяха заразени с коронавирус и се излекуваха, дори някои все още се лекуват. Припомняме, че през месец август 2020 Доростолският Митрополит Амвросий почина от коронавирус.

Същевременно, в немалка част от Храмовете и Монастирите на Българската Патриаршия не се спазват абсолютно никакви противоепидемични мерки, въпреки че се казва, че „се спазват“. Българската Патриаршия крие, че има заразени и умиращи свещеници и Митрополити от коронавирус, за разлика от всички останали поместни Църкви, вкл. и от известната със своите манипулации Московска Патриаршия. Българската Патриаршия дори не съобщава и за смъртта на починали от коронавирус духовници. Абсолютно никаква прозрачност и пълна дезинформация!

Припомняме, че бе потвърдена информацията ни относно Пловдивския Митрополит Николай: той е лежал тайно в болница и се е лекувал от COVID-19. И до ден днешен това се крие от обществеността, въпреки че след продължила близо един месец карантина на Митрополит Николай, той отслужи Божествена Литургия на своя имен ден на 06 декември 2020.

По-рано, на 18 август 2020 г., почина от коронавирус COVID-19 Доростолският Митрополит г-н Амвросий. Българската Патриаршия криеше, че Митрополитът беше заразен и хоспитализиран в болница с коронавирус, като и днес продължава да крие, че Митрополит Амвросий почина от коронавирус.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal