Митрополитът на Димитриада Игнатий: Бог ни даде пандемията за да ни възпита и ще ни даде ваксина за да ни избави… Ще си поставя ваксина след консултация с личния ми лекар | VIDEO

In other languages: GR

Автор: Doxologia INFONEWS

Митрополитът на Димитриада и Алмирос г-н Игнатий, който с отговорно отношение подхожда за справянето с коронавируса в работата на Църквата така и абсолютно отговорно подхожда и към въпроса за ваксинирането срещу вируса убиец.

Той заяви пред местната телевизия TRT, че ваксината е велико оръжите на човечеството срещу пандемията.

Мисля, че ваксината е голяма надежда за цялото човечеството… И в това човечеството се обедини за да намери решение. И вярвам, че всички след като се посъветстват с лекарите, понеже всеки си има личен лекар, с когото трябва да се посъветва ще си поставим ваксината за да се върнем отново към онова, което наричаме нормалност. Бог ни даде пандемията за да ни възпита и ще ни даде ваксина за да ни избави (от нея)…“.

След това Високопреосвещеният Митрополит Игнатий заяви: „Аз съм от т.нар. рискова група за лица лица над 65-годишна възраст. Вече 65 години живея тук в Магнесия и разбира се, ако моят лекар ми разреши ще се ваксинирам“.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal