Всички направени PCR тестове за коронавирус в Митрополията на Арголида са отрицателни

In other languages: GR

Автор: Йордан Георгиев

„По инициатива на Високопреосвещения Митрополит на Арголида г-н Нектарий целият административен персонал в Свещената Митрополия на Арголида беше подложен на изследване за коронавирус с молекулярни тестове (PCR). Всички резултати от направените тестове са отрицателни“, се казва в прессъобщението на Свещената Митрополия на Арголида.

Причината за изисканото от Митрополита изследване е служител от Митрополията, който е бил заразен с коронавируса и се е излекувал преди да бъде диагностициран. Превантивно административната сграда на Митрополията ще остане затворена до петък 18 декември 2020.

От Свещената Митрополия се съобщава, че по превантивни причини офисите на Свещената Митрополия ще останат затворени до петък 18 декември 2020, както и че един служител е бил положителен за коронавирус преди да бъде диагностициран…

Накрая „Високопреосвещеният Митрополит отново призовава своето паство да спазва стриктно всички наложени мерки за защита от коронавирус както и да усили своите молитви към Всеблагия Бог да освободи човечеството от пандемията“, се казва в прессъобщението.

Източник: Ἰερά Μητρόπολις Ἀργολίδος

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal