Том Круз напуска сциеонтоложката секта

NASA confirmed that actor Tom Cruise and private spaceflight company Space X are considering a feature film shot on board the International Space Station. Cruise is shown above in New York City in June 2017.

Том Круз е решил да напусне сциентоложката секта, твърди негов приятел пред „Тouch Weekly“. Причината за решението на холивудската звезда е, че от 2012-а година не е виждал дъщеря си Сури. Актьорът има право да я вижда 10 дни в месеца, но не искаше да го прави, защото Сури не принадлежи към сциентоложката секта.

Манията на Том по сциентологията струва на актьора брака му с Кейти Холмс, а той пожертва и връзката си с дъщеря си заради това.
„Touch Weekly“ обаче цитира изявление на близък приятел на Том, който твърди, че актьорът е в процес на напускане на сектата, за да поднови връзката си със Сури. Твърди се, че актьорът е разглеждал последните й снимки и е осъзнал, че иска да присъства в живота на дъщеря си.

„Той видя колко пораснала беше и това промени всичко. Том пожертва най-важните неща в живота си за сциентологията и ако някога се откаже, това ще бъде заради дъщеря му“, казва приятелят на актьора. Според медииите Том редовно пишел писма до Сури, които Кейти криела. Предполага се, че Сури е намерила писмата в дома на родителите на Кейти в Охайо, прочела ги е и е изразила желание да се види с баща си, твърди пресата в САЩ.

Източник: Стандарт

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal

COMMENTS