Тайната карантина за Пловдивския Митрополит Николай и Знеполския Епископ Арсений вероятно е изтекла

Знеполският Епископ Арсений отслужва Опелото на свещеник Благой Радичев в запечатан ковчег. (17.11.2020)

Автор: Doxologia INFONEWS

Карантината за Пловдивския Митрополит Николай и Знеполския Епископ Арсений вероятно е изтекла, тъй като на 17 ноември 2020 в Храма на Свети Архангел Михаил на Централни гробища в гр. Пловдив Знеполският Епископ Арсений заедно с шофьора на Пловдивския Митрополит – Йеромонах Максим (Глухчев) са отслужили Опелото на свещеник Благой Радичев (в запечатан ковчег). Пял е и г-н Георги Радев, Протопсалт на Пловдивска Митрополия.

Същевременно на уебсайта на Пловдивска Митрополия се съобщава, че на 21 ноември 2020 (Въведение Богородично) Божествената Литургия за празника ще бъде отслужена отново от Знеполския Епископ Арсений.

Припомняме Ви, че според информация на Doxologia INFONEWS от нейни източници в Пловдивска Митрополия, от близо две седмици Пловдивският Митрополит Николай, Знеполският Епископ Арсений и Йеромонах Максим Глухчев са били поставени под тайна карантина, скрито от обществеността. ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ТУК.

Пловдивският Митрополит е решил превантивно да продължи тайната си карантина няколко дена, като задълженията му известно време ще изпълнява Викарният му Епископ Арсений.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal