СРАМ И ПОЗОР: Руският Архиепископ в Азербайджан благодари на Илхам Алиев „за освобождението на Шуши“

Автор: Doxologia INFONEWS

Руският Архиепископ в Баку и Азербайджан г-н Александър (Ищейн) с най-голямата си наглост и безочие, разкривайки истинската същност на безбожническата и вражеска Русия и Московска Патриаршия, е изпратил писмо до президента на Азербайджан Илхам Алиев. Това съобщава на 11 ноември 2020 Azerbaijan State News Agency.

Ваше Превъзходителство, уважаеми господин президент,

Позволете ми да Ви поздравя за победата на азербайджанската армия при освобождението на окупираните земи и освобождението от окупация на сърцето на Карабах – древния Шуши.

През дългите години на пребиваването ми тук в Азербайджан, той се превърна във втората ми Родина. Аз винаги, в рамките на своите възможности и усилия, съм се стремял да гарантирам, че световната общност признава Азербайджан като държава, чиито основни приоритети са взаимното разбирателство и взаимното уважение, и където азербайджанският модел на мултикултурализма е достигнал нивото на едно от приоритетните направления във вътрешната и външната политика на страната.

Изразявам дълбоката си признателност за Вашата грижа и подкрепа в преодоляването на това трудно изпитание, пред което бяхме изправени.

Уважаеми господин президент, Бог да благослови Вас, Вашите близки и цял Азербайджан.

Карабах е Азербайджан!

С дълбоко уважение…“ – пише Руският Архиепископ в Баку и Азербайджан г-н Александър (Ищейн) в писмото си до президента на Азербайджан Илхам Алиев.

Припомняме, че по-рано лидерите на религиозните организации в Азербайджан, в това число и Руският Архиепископ в Баку г-н Александър (Ищейн), се обърнаха към президента на Азербайджан Илхам Алиев.

В обръщението си религиозните лидери поздравиха държавния глава за „победите на азербайджанската армия при освобождаването на окупираните територии“, като му пожелаха още по-големи победи.

Всички сме свидетели на вашите безпрецедентни усилия за защита суверенните права на независим Азербайджан на най-високо международно ниво, за постигане на справедливо и мирно уреждане на арменско-азербайджанския конфликт в Нагорни Карабах, както и за зачитане върховното международно право.

Въпреки това, както Ваше Превъзходителство правилно подчерта, търпението на миролюбивия народ на Азербайджан има своите граници, а Азербайджан беше принуден да отговори адекватно на агресора. Вместо да прекрати своите окупационни действия, арменската страна, която системно оспорва границите на Азербайджан, принуждава Азербайждан да защити правата си на бойното поле“.

Точно това се очакваше от руснаците! Благодарение на „православна“ Русия и на нейния диктатор „православният“ президент Владимир Путин десетки хиляди арменци ще бъдат изгонени от техните земи, където живеят от векове, а на тяхно място ще бъдат настанени азери мюсюлмани! Ето я „помощта“ и „подкрепата“ на Русия към Армения! Дано арменците се осъзнаят, че най-големият им враг е самата Русия и нейната антихристиянска политика! Нека по-скоро се ориентират към ЕС и НАТО, иначе ще изчезнат от картата на света като самостоятелна държава! А Руската Църква, която е религиозна държавна структура на Кремъл за пропаганда, съвсем разбираемо е да подкрепи Илхан Алиев и исляма, защото това е политиката на Кремъл и Путин! Самата Русия се ислямизира, където 1/4 от населението ѝ са мюсюлмани, а през 2050 г. ще бъдат повече от 1/3!


 

Donate to Doxologia Infonews

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

 

Follow us on Twitter:

@doxologiainews

 

Follow us on Facebook page:

@doxologiainfonews

 

Join our Facebook group:

@doxologiainfonews.group

 

Follow us on Instagram:

@doxologiainfonews

 

Follow us on ВКонтакте:

@doxologiainfonews

 

Join our Telegram channel:

@doxologiainfonews

 

Subscribe to us on YouTube:

@doxologiainfonews