Почина свещеник Димитър Туджаров от Неврокопска Митрополия, с необявена публично причина за смърт

Автор: Doxologia INFONEWS

Свещената Неврокопска Митрополия съобщава, че на 10 ноември 2020 се е преставил в Господа свещеник Димитър Туджаров, служил в гр. Мелник, а по-късно и в Храмовете в село Хърсово и в село Ново Делчево. Служил е и в Храма на Светите Козма и Дамян в гр. Сандански.

Същевременно от Неврокопска Митрополия не съобщават публично каква е причината за смъртта. Дали е инфаркт, инсулт, коронавирус или някакво наследствено заболяване. В период на ширеща се убийствена пандемия и много починали духовници от коронавирус, трябва да се обявява публично и ясно каква е причината за смъртта на всеки един духовник, също както правят във всички останали поместни Църкви, за да няма тълкувания.

Припомняме, че Архимандрит Макарий (Чакъров) от Рилския Ставропигиален мъжки Монастир на Българската Патриаршия се зарази с коронавирус и беше хоспитализиран, но Българската Патриаршия и до днес крие този факт от обществеността.

По-рано, на 18 август 2020 г., почина от коронавирус COVID-19 Доростолският Митрополит г-н Амвросий. Българската Патриаршия криеше, че Митрополитът беше заразен и хоспитализиран в болница с коронавирус, като и днес продължава да крие, че Митрополит Амвросий почина от коронавирус.

Бог да упокои душата на отец Димитър!

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal