ПОЗОРНО: Сръбската Патриаршия скри, че Милешевският Епископ Атанасий е бил заразен и хоспитализиран с COVID-19, но съобщи, че се е излекувал и е изписан от болница

Автор: Александър Иванов

На 17 ноември 2020 след отрицателен тест за коронавирус е изписан от болница в Белград Преосвещеният Милешевски Епископ г-н Атанасий (Сръбска Патриаршия). Той е бил хоспитализиран още от 08 ноември 2020, но това се криеше от страна на Сръбската Патриаршия. Чак сега се разбира, че Епископ Атанасий някога е боледувал от коронавирус и е бил хоспитализиран.

Вярващите дори не са знаели, че техният Епископ страда, за да се молят за него в периода на неговото лечение.

Същевременно Епископ Атанасий, цитиран от пресслужбата на Милешевска Епархия, изразява своята благодарност първо към Бога, а след това и към цялата здравна система на Сърбия, както и на всички, които са му помогнали в неговото лечение.

Епископът уверява, че се моли на Бога за всички страдащи от коварния коронавирус, както и за всички, които се грижат за болните от коронавирус.

Припомняме, че тайната карантина за Пловдивския Митрополит Николай и Знеполския Епископ Арсений вероятно е изтекла. Според информация на Doxologia INFONEWS от нейни източници в Пловдивска Митрополия, Пловдивският Митрополит Николай, Знеполският Епископ Арсений и Йеромонах Максим Глухчев са били поставени под тайна карантина, скрито от обществеността. ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ТУК.

По-рано, на 18 август 2020 г., почина от коронавирус COVID-19 Доростолският Митрополит г-н Амвросий. Българската Патриаршия криеше, че Митрополитът беше заразен и хоспитализиран в болница с коронавирус, като и днес продължава да крие, че Митрополит Амвросий почина от коронавирус.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal