Пловдивска Митрополия: Почина свещеник Благой Радичев, с необявена публично причина за смърт

Автор: Doxologia INFONEWS

Свещената Пловдивска Митрополия съобщава, че на 15 ноември 2020 се е преставил в Господа свещеник Благой Радичев от Храма на Светите Апостоли Петър и Павел в град Пловдив.

Същевременно от Пловдивска Митрополия не съобщават публично каква е причината за смъртта. Дали е инфаркт, инсулт, коронавирус или някакво наследствено заболяване. В период на ширеща се убийствена пандемия и много починали духовници от коронавирус, трябва да се обявява публично и ясно каква е причината за смъртта на всеки един духовник, също както правят във всички останали поместни Църкви, за да няма тълкувания.

Припомняме, че имаме информация, че Пловдивският Митрополит Николай и Знеполският Епископ Арсений са заразени с коронавирус и вече от близо две седмици не се появяват пред обществеността. ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПО ТЕМАТА ТУК.

Припомняме, че Архимандрит Макарий (Чакъров) от Рилския Ставропигиален мъжки Монастир на Българската Патриаршия се зарази с коронавирус и беше хоспитализиран, но Българската Патриаршия и до днес крие този факт от обществеността.

По-рано, на 18 август 2020 г., почина от коронавирус COVID-19 Доростолският Митрополит г-н Амвросий. Българската Патриаршия криеше, че Митрополитът беше заразен и хоспитализиран в болница с коронавирус, като и днес продължава да крие, че Митрополит Амвросий почина от коронавирус.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal