Новините за смъртта на простреляния в Лион гръцки свещеник Николаос Какавелакис са FAKE NEWS | Той все още се бори за живота си

In other languages: GR

Автор: Doxologia INFONEWS

Във фейсбук от снощи вечерта започнаха да се разпространяват в гръцки групи, а след това и в групи на други езици фалшивите новини, че простреляният в Лион гръцки свещеник отец Николаос Какавелакис е починал.

Поради това от гръцкия църковен сайт ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE са се свързали със Свещената Митрополия на Галия за да разберат каква е истината. Оттам категорично заявяват, че отец Николаос е жив и състоянието му все още е критично.

Интересното е, че нито една френска медия, сред които най-известните Le Parisien, Le Monde, Le Figaro не пишат, че той е загубил битката с живота си.

За това и от Doxologia INFONEWS умоляваме всички да проверявате внимателно предоставената информация и да четем медии с достоверни източници!

Вместо да си пишете във фейсбук „Бог да го прости“, понеже тази фалшива новина се разпространи и в българските групи, се помолете за неговото здраве.

Помолете Всеподателя Бога, Който е Извор на Живот да се смили над простреляния млад свещеник и да му дарува здраве и дълъг живот.


 

Donate to Doxologia INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

 

Follow us on Twitter:

@doxologiainews

 

Follow us on Facebook page:

@doxologiainfonews

 

Join our Facebook group:

@doxologiainfonews.group

 

Follow us on Instagram:

@doxologiainfonews

 

Follow us on ВКонтакте:

@doxologiainfonews

 

Join our Telegram channel:

@doxologiainfonews

 

Subscribe to us on YouTube:

@doxologiainfonews


✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎