Начало » Разни » COVID-19 » Митрополитът на Китрос Георги е приет с висока температура в Университетската болница в Солун | COVID-19

Митрополитът на Китрос Георги е приет с висока температура в Университетската болница в Солун | COVID-19

In other languages: GR

Автор: Йордан Георгиев

Късно тази вечер на 20 ноември 2020 Високопреосвещеният Митрополит на Китрос, Катерини и Платамонас г-н Георги е приет в Университетската болница в Солун с висока температура след като на 17 ноември 2020 се оказа положителен за коронавирус.

Здравословното състояние на Митрополит Георги изглежда бързо се е влошило, тъй като само преди три дена чрез сайта на Свещената Митрополия на Китрос беше съобщено, че е положителен за коронавирус, а „здравословното му състояние е много добро“.

Припомняме, че Преосвещеният Епископ на Аруса и Централна Танзания г-н Агатоник (Александрийска Патриаршия), брат на Свещената Обител Свети Дионисий Олимпийски, също има изразени симптоми на коронавирус. И тогава в комюникето беше заявено, че „състоянието му е много добро и за него се полагат всички необходими грижи в 424-та Военна болница в Солун, където се лекува“.

Състоянието на Епископ Агатоник към този момент остава много добро.

От Митрополията на Китрос призовават всички граждани да спазват всички мерки за защита, съгласно указанията на компетентните здравни служби.

Източник: In.gr

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal