Митрополитът на Йоанина Максим и служителите от администрацията на Митрополията са с отрицателни тестове за коронавирус

In other languages: GR

Превод: Йордан Георгиев

Прессъобщение на Свещената Митрополия на Йоанина

„Свещената Митрополия на Йоанина съобщава, че на 25 ноември 2020 група от Националната организация за обществено здраве (Здравна инспекция – Бел. прев.) профилактично изследва с антигенни тестове (те са признати в Гърция – Бел. прев.) за новия коронавирус (COVID-19) както Високопреосвещения Митрополит, така и всички клирици и вярващи, които работят в администрацията на Свещената Митрополия. Резултатите на всички са отрицателни.

Свещената Митрополия изказва своите благодарности към достопочтимия префект на Епир г-н Александрос Кахриманис както и към зам.-префекта г-жа Агни Наку, така и към Националната организация за обществено здраве и към госпожите, които посетиха Свещената Митрополия за тяхното съдействие за провеждането на горепосочения профилактичен контрол.

Същевременно с това, Свещената Митрополия на Йоанина призовава и умолява всички клирици и вярващи за прецизното спазване на здравните мерки за защита от новия коронавирус както в свещените храмове и на всяко обществено място, така и на всяко друго място на човешка дейност.

От Свещената Митрополия на Йоанина“.


DONATION

If you wish, you can support us with your donation. We thank you from the bottom of our hearts!


✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎