Изписаха Албанския Архиепископ Анастасий от болница. Той остава под домашно лечение

In other languages: GR

Автор: Александър Иванов

Блаженейшият Архиепископ на Албания г-н г-н Анастасий беше изписан от атинската болница „Евангелизмос“ след 12-дневно лечение там. Архиепископът ще продължи своето лечение у дома в Атина. Това се съобщава в комюникето на Албанската Архиепископия.

Архиепископ Анастасий сърдечно благодари на всички лекари и медицински работници, които са били до него и са му помагали в борбата с коронавируса.

Той благодари и на своите събратя – Вселенския Патриарх Вартоломей, Александрийския Патриарх Теодор II, Антиохийския Патриарх Йоан X, Йерусалимския Патриарх Теофил III, Московския Патриарх Кирил, Атинския Архиепископ Йероним II и на всички други Предстоятели и Йерарси, които му пожелаха здраве и изразиха солидарност с водената от него борба с коронавирусната инфекция.

Архиепископът благодари и на всички президенти, министър-председатели, министри и всички дипломатически лица, които го подкрепиха.

Негово Блаженство благодари на всички вярващи за техните искрени молитви за неговото здраве.

Спонтанната искрена любов винаги укрепва хората в трудни моменти. Любовта е най-ценното нещо на света“ – казва Архиепископ Анастасий.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal