Здравко Димитров: Обадих се на Митрополит Николай, за да дойде да освети мястото, на което паднах и си счупих кост на лявото рамо

Кметът на Пловдив Здравко Димитров се зарече да даде курбан заради серията от нещастия, които го преследват напоследък. Той счупи кост на лявото рамо, броени дни след като беше изписан след заразяване с коронавирус.

Стана за секунда, подхлъзнах се в нас на пода“ – каза бившият национал по баскетбол пред в-к Марица.

Обадих се на Митрополит Николай. Ще дойде да освети у нас мястото, на което паднах“ – сподели още Здравко Димитров пред изданието.

Явно много хора ме уважават, но и много кълнат. Дал съм десетки курбани, ще дам още един. Здрави да са всички“ – казва кметът на Пловдив.

Припомняме, че бе потвърдена информацията ни относно Пловдивския Митрополит Николай: той е лежал тайно в болница и се е лекувал от COVID-19. ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТУК.

Същевременно пресслужбата на Пловдивска Митрополия съобщава, че на 05 и 06 декември 2020 (Никулден) Пловдивският Митрополит Николай ще служи Божествени Литургии. Не е ясно обаче, дали Митрополит Николай се е излекувал от коронавируса, или не. Все още от Пловдивска Митрополия крият за неговото здравословно състояние!

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal