Видинска Митрополия: Почина свещеник Милан Савов, с необявена публично причина за смърт

Автор: Doxologia INFONEWS

Свещената Видинска Митрополия съобщава, че на 15 ноември 2020 се е преставил в Господа свещеник Милан Иванов Савов от с. Гара Орешец, Белоградчишка духовна околия.

Същевременно от Видинска Митрополия не съобщават публично каква е причината за смъртта. Дали е инфаркт, инсулт, коронавирус или някакво наследствено заболяване. В период на ширеща се убийствена пандемия и много починали духовници от коронавирус, трябва да се обявява публично и ясно каква е причината за смъртта на всеки един духовник, също както правят във всички останали поместни Църкви, за да няма тълкувания.

Припомняме, че имаме информация, че Пловдивският Митрополит Николай и Знеполският Епископ Арсений са заразени с коронавирус и вече от близо две седмици не се появяват пред обществеността. ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПО ТЕМАТА ТУК.

По-рано, на 18 август 2020 г., почина от коронавирус COVID-19 Доростолският Митрополит г-н Амвросий. Българската Патриаршия криеше, че Митрополитът беше заразен и хоспитализиран в болница с коронавирус, като и днес продължава да крие, че Митрополит Амвросий почина от коронавирус.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal