Το Πατριαρχείο διαψεύδει την είδηση του θανάτου του Πατριάρχη Σερβίας

In other languages: BG  SRB UKR

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Σερβίας, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος ζει και ο θάνατός του αποτελεί ψευδή είδηση!

Η ανακοίνωση του Πατριαρχείου έχει ως εξής:

«Με την ευκαιρία ψευδών ειδήσεων σχετικά με την εικαζόμενη ανάπαυση της Αυτού Μακαριώτητος, του Σέρβου Πατριάρχη κ.κ Ειρηναίου, ενημερώνουμε το κοινό ότι, σύμφωνα με την επίσημη έκθεση του συμβουλίου των ιατρών που φροντίζουν την υγεία του Αρχηγού της Εκκλησίας μας, η κατάστασή του είναι αμετάβλητη σε σχέση με την έκθεση που δημοσιεύσαμε σήμερα το πρωί.

Θεωρούμε ότι αυτές οι ψευδείς αναφορές και η σκόπιμη εξαπάτηση και παρενόχληση ολόκληρου του κοινού, ακόμη και από συγκεκριμένες εκκλησιαστικές προσωπικότητες, καθώς και από ορισμένα μέσα ενημέρωσης που θα μπορούσαν να εμπιστευθούν σε κάποιο βαθμό, να είναι εξαιρετικά ανεύθυνα και ανήθικα.

Καλούμε όλους να προσευχηθούν για την υγεία του Πατριάρχη μας και να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του από τις επίσημες ανακοινώσεις του Συμβουλίου Ιατρών και στον επίσημο ιστότοπο της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας».

Πηγή: Ορθοδοξία News Agency

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal