Στέλιος Πέτσας για την ανακοίνωση της Iεράς Συνόδου: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Η Εκκλησία έχει δείξει υπεύθυνη στάση όλη αυτή την περίοδο της πανδημίας»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου πως σχολιάζει την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου και συγκεκριμένα το χαρακτηρισμό νευρωτικοί όσοι καταφέρονται εναντίον της Εκκλησίας, ο κ. Πέτσας απάντησε: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Η Εκκλησία έχει δείξει υπεύθυνη στάση όλη αυτή την περίοδο της πανδημίας».

Απαντώντας για το ίδιο θέμα στην ερώτηση του δημοσιογράφου Πέτρου Μποτσαράκου του Stare, είπε:

«Αυτό που εμείς κάνουμε ως υπεύθυνη κυβέρνηση είναι να συνεχίζουμε να ξέρουμε πραγματικά την πολύ εποικοδομητική στάση της Εκκλησίας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, από το ξέσπασμα της πανδημίας μέχρι και σήμερα. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα στοχοποίησης απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε αλλά υπάρχουν κατά καιρούς διάφορα ζητήματα που δοκιμάζουν συνήθειες, παραδόσεις και τον τρόπο τον οποίο συνηθίσαμε να λειτουργούμε όλο το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας των εξελίξεων από τον κορωνοϊό. Ενωμένοι, όλοι μαζί θα βγούμε από την κρίση και δεν χρειάζεται στοχοποίηση κανενός ούτε για λόγους θρησκείας, ούτε για άλλου τύπου αντιλήψεις». 

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal