Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μέχρι τέλη της εβδομάδος

In other languages: BG

Εξιτήριο μέχρι τέλη της εβδομάδος αναμένεται να πάρει από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Η πορεία της υγείας του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος δείχνει να εξελίσσεται ιδιαίτερα ομαλά και, αν όλα συνεχίσουν όπως σήμερα, ίσως την Πέμπτη ή την Παρασκευή να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο οργανισμός του τα δύο τελευταία 24ωρα δείχνει να ανταποκρίνεται πολύ καλά στη θεραπευτική αγωγή που του έχουν χορηγήσει οι θεράποντες ιατροί και θα μπορούσε η διαδικασία της ανάρρωσης να συνεχιστεί στην οικία του, καθώς υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Μιλώντας στο orthodoxtimes.gr, άνθρωποι που παρακολουθούν την υγεία του Αρχιεπισκόπου επισήμαναν πως τα τελευταία δύο 24ωρα ο οργανισμός του κ. Ιερωνύμου ανταποκρίνεται εντυπωσιακά στην θεραπεία και δεν παρουσιάζει ανησυχητικά σημάδια που θα μπορούσαν να δείξουν κάποια επιδείνωση.

Ο Αρχιεπίσκοπος μάλιστα, είναι απύρετος από το πρωί της Κυριακής. «Με τη βοήθεια του Θεού και με τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα μπορούσε πριν από το τέλος αυτής της εβδομάδας να επιστρέψει στην κατοικία του και μετά την αναμενόμενη καραντίνα και ξεκούραση, να γυρίσει στα καθήκοντά του», έλεγε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον Αρχιεπίσκοπο στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Στην ερώτηση εάν ο Αρχιεπίσκοπος ακολούθησε κάποια ειδική θεραπεία σε σχέση με τους υπόλοιπους ασθενείς, όπως φημολογείται, άνθρωποι από το ιατρικό προσωπικό που παρακολουθούν τον κ. Ιερώνυμο διευκρίνισαν πως «εφαρμόστηκαν όλα τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται για τον οποιοσδήποτε ασθενή με Covid».

Πηγή: Orthodoxtimes.gr

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal