Семинарията в Цетине ще бъде затворена заради коронавирус | Черна гора

Ръководството на Богословската семинария на Свети Петър Цетински информира обществеността, че поради влошената епидемиологична обстановка са принудени да преустановят редовните занятия и дейности в училището от 11 октомври до следващо нареждане, както и да установят карантинен режим в интерната

In other languages: SRB

Превод: Йордан Георгиев

„Днес имаме няколко преподаватели и ученици, които са положителни на току-що направения тест за коронавирус. При навременна и много обмислена комуникация с Института по обществено здраве (Черна гора – Бел. прев.) са осигурени условия учениците да останат в интерната и да провеждат онлайн часове през следващия период. На всички ученици е осигурен медицински надзор и грижи, редовно хранене и качествени хигиенни условия“, заявиха от Цетинската духовна семинария.

Те посочиха, че ще продължат редовните учебни занятия, когато условията за това го позволят, но с позвлението на Института по обществено здраве, на който благодарят за сътрудничеството и вниманието, проявено към персонала на Цетинската семинария.

Източник: Новости RS

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal