Римокатолически свещеник и две жени се развихриха в олтара на храм в Ню Орлиънс

Автор: Doxologia INFONEWS

Римокатолически свещеник от Ню Орлиънс е бил осъден за групов секс в олтара в римокатолически храм в края на септември, съобщава Канал 3, позовавайки се на New York Post.

Късно вечерта минувач е забелязал, че храмът на Светите Апостоли Петър и Павел свети. Когато надникнал вътре, видял полуголия Тревис Кларк да прави секс с две жени, облечени в корсети и обути с обувки с високи токчета. В олтара е имало още сценичнo осветление и секс играчки.

Близо до групата е бил поставен статив с телефон, на който са записани заниманията на църковния служител и на двете му партньорки.

Очевидецът е записал видео и подал сигнал в полицията, която арестувала Кларк и двете му партньорки – 41-годишната Минди Диксън и 23-годишната Мелиса Ченг. Служителите на реда установили, че тримата са действали по взаимно съгласие, но все пак им е повдигнато обвинение за непристойно поведение.

В хода на разследването станало ясно, че Диксън работи като порноактриса и ден преди инцидента споделила в социалните мрежи, че заминава за Ню Орлиънс, за да се срещне с още една жена и да „оскверни Божия дом”.

След ареста Кларк е отстранен от служение в храма.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal