Митрополия на Лерос: Информационен семинар за COVID-19 в църковния дом за стари хора „Исидорион“ на о-в Лерос

In other languages: GR

Превод: Йордан Георгиев

На 10 октомври 2020 в рамките на постоянната информираност и обучение на служебния персонал в църковния дом за стари хора „Исидорион“ на о-в Лерос и със съдействието на обществения Институт за професионално обучение на медицинския персонал на острова се проведе информационен семинар за служителите в Сдружението относно новия коронавирус Covid-19.

Информационният семинар за Covid-19 беше проведен от директорката на Института г-жа Ирини Гугулопулу и проф. Хрисоваландо Кипреу. Те запознаха персонала на дома за стари хора с мерките за превенция и защита, справяне със случай на коронавирус, използването на защитни костюми и т.н.

Високопреосвещеният Митрополит на Лерос, Калимнос и Астипалея г-н Паисий като председател на Сдружението, членовете на Управителния съвет и директорът на дома Преосвещеният Стратоникийски Епископ г-н Стефан изказаха специални благодарности на обществения Институт за професионално обучение на медицинския персонал на Лерос за изключително полезните познания, които преподадоха на служителите в църковния дом за стари хора „Исидорион“.

От Свещената Митрополия на Лерос, Калимнос и Астипалея

Източник: Ἱερὰ Μητρόπολις Λέρου, Καλύμνου καὶ Ἀστυπαλαῖα

✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎