Архиепископът на Австралия изпрати послание до студентите във връзка с финалните им изпити

In other languages: GREN

Автор: Doxologia INFONEWS

В послание, адресирано до студентите, във връзка с техните финални изпити, Негово Високопреосвещенство Архиепископът на Австралия г-н Макарий напомни, че „най-важният критерий за постигнат успех е това колко сме се приближили до Иисус Христос“. За това съобщава To Βήμα της Εκκλησίας.

Архиехископът, признавайки, че учениците са се сблъскали с много трудности през изминалата учебна година, ги призова да издържат изпитите без притеснения, но със смелост и увереност, обръщайки се винаги към Господа и молейки за Неговата помощ.

Бъдете силни и смели. Не се страхувайте, защото Господ, Вашият Бог, е с Вас. Той няма да Ви остави. Годината беше много неблагоприятна поради ограниченията, наложени в резултат на коронавирусната пандемия. Но въпреки това, Вие осъзнавате, че нашият Господ Иисус Христос е Този, който управлява и ръководи живота ни, стига да се обърнем към Него за помощ. Сред Божия народ няма място за притеснения. Имаме любящ Баща и милостива Майка (Дева Мария). Молете се на тях. Дайте всичко от себе си: целете се нависоко и учете усилено.

Скъпи мои деца, посрещнете предизвикателството пред Вас със смелост и увереност. От сърце Ви предавам моята подкрепа и моите лични молитви за Вашия успех. Бъдете силни! Бог да Ви благославя всички!“ – пише още Негово Високопреосвещенство Архиепископ Макарий.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal