Начало » Новини » Мнения » Срамно и недостойно: Игуменът на Лесновския Монастир Архим. Дамаскин го е напуснал и е избягал в неизвестна посока

Срамно и недостойно: Игуменът на Лесновския Монастир Архим. Дамаскин го е напуснал и е избягал в неизвестна посока

In other languages: MK

Автор: Doxologia INFONEWS

Нашата редакция научи от сигурни, но неофициални източници, че Игуменът на Лесновския Монастир Архимандрит Дамаскин е напуснал Обителта и е избягал в неизвестна посока. Монастирът се намира в Брегалнишката Епархия на „Македонската православна църква – Охридска архиепископия“ (Северна Македония). Г-н Дамаскин е известен със своите антиикуменически и зилотско-талибански проповеди, в които той ежедневно предвещава идването и царуването на антихриста, разпространявайки също и всички протестантски измислици за ваксини и алуминиев прах. Междувременно т.нар духовни чеда, си измислят, че властите го преследват и го изгонват от Монастира и Република Северна Македония.

Интересно е да се отбележи, че преди няколко години същият Монастир е изоставен от монасите: Херувим, Паисий и Спиридон по талибански подбуди. Първите двама сега са защитници в Северна Македония на християно-талибанизма, който се проповядва от светогорския лъжестарец Рафаил Берестов.

Нашата редакция пожелава на г-н Дамаскин скорошно покаяние и връщане в стадото, което той напусна.

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal