Ευχές του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

In other languages: ARBG

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση προς τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, ο οποίος από την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έστειλε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρος Β’.

Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει τα εξής:

Η Α.Θ. Μακαριότης ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρος Β’, πληροφορηθείς τα της δοκιμασίας σχετικώς με το θέμα της ασθενείας του Γέροντος και λίαν σεβαστού Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κυρίου Ειρηναίου «εύχεται από καρδίας ταχείαν ανάρρωσίν και επιστροφήν του εις τα πολυεύθυνα καθήκοντά του, καθ΄ ότι πρόκειται περί Ιεράρχου υψηλού ηθικού φρονήματος και καύχημα της αγιοτόκου Κρήτης».

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται, για 4η ημέρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των θεραπόντων ιατρών ο Σεβασμιώτατος παραμένει απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός, διασωληνωμένος ωστόσο και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Επίσης, έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης και προς το παρόν, αντιδρά ικανοποιητικά.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal