15-годишно момиче почина в Средноуралския Монастир в Русия

Автор: Doxologia INFONEWS

Следственият комитет на Руската Федерация (СКР) в град Верхняя Пишма провежда разследване относно настъпила смърт на 15-годишно момиче на територията на Средноуралския женски Монастир (Московска Патриаршия), който все още се намира под незаконна окупация от страна на наскоро низвергнатия от духовен сан християно-джихадист и убиец Сергий Романов и неговата групичка от психично болни църковни фанатици и откачалки. За това съобщава Коммерсантъ.

Към момента се предполага, че смъртта на момичето е настъпила вследствие на тежко раково заболяване. Все още не са открити доказателства за извършено престъпление. Очаква се да излязат резултатите от предстоящата съдебномедицинска експертиза, за да се установи точната причина за смъртта.

Руското ченге Сергий Романов заяви в поредното си видео в YouTube, че е възмутен от действията на разследващите органи. Според него, те възнамеряват да извършат аутопсия на трупа въпреки забраната/несъгласието на родителите.

Сергий отбеляза също, че вече 15 години приема пациенти с рак.

В Средноуралския Монастир живеят хора с различни проблеми, които издигат Романов в култ и го почитат като духовен гуру и лечител.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal