Начало » Новини » България » ТРАГИКОМИЧНО: Четири дена след смъртта на отец Ромил и един ден след погребението му, Сливенска Митрополия съобщава за скръбната вест и за неговото Опело

ТРАГИКОМИЧНО: Четири дена след смъртта на отец Ромил и един ден след погребението му, Сливенска Митрополия съобщава за скръбната вест и за неговото Опело

Автор: Doxologia INFONEWS

Четири дена след смъртта на отец Ромил Негозов и един ден след погребението му, Сливенска Митрополия реши да „запознае“ обществеността с това трагично събитие, случило се в действителността.

На 24 август 2020 г. тя не с новина, а с некролог съобщава, че на предния ден – 23 август – ще се отслужи Опело на отец Ромил, което обаче вече е отслужено. Дори Сливенска Митрополия приканва хората да дойдат на Опелото, което вече е отслужено още предния ден.

От опитите си да лъжат, да манипулират и да крият истината от хората за смъртта на отец Ромил, ръководството на Сливенска Митрополия дори започна да губи представа за реалността и за дните и датите от годината, съобщавайки нещо като новина, под формата на некролог, което вече е част от миналото и е свършен факт.

Е, ние наистина нямаме думи…

Г-н Йоаникий, умоляваме Ви, подайте си оставката, за да не ставате за резил повече и повече. Стига вече с тези методи на службите. Отвратихте много хора от Църквата. И въпреки всичко продължавате да лъжете, мамите и манипулирате, без да осъзнавате каква вреда нанасяте на Църквата и колко милиони българи отблъсквате от Христа!

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal