Кипърската Църква обяви кампания за набиране на средства за ливанския народ

Автор: Doxologia INFONEWS

Свещеният Синод на Древната Православна Църква на Кипър в своя енциклика обяви, че започва кампания за набиране на средства за подпомагане на ливанския народ след опустошителната експлозия, която разтърси Бейрут. За това съобщава Orthodox Times.

През тези дни станахме свидетели на траура, болката и отчаянието на многострадалния ливански народ, причинени от убийствената експлозия. Изразяваме нашето съчувствие и любов към Църквата, Правителството и народа на Ливан от името на Христовото паство на Църквата на Кипър. Ние от все сърце желаем Бог да прояви Своята милост и да изпрати благословение за облекчаване на страданията и за упокоение на душите на починалите.

За да подкрепим нашите страдащи братя и сестри в Ливан, настоятелно призоваваме всички вас да откликнете на нашето искане и с готовност да направите своя смирен принос на любов, като оставите своята лепта в подноса. По този начин искаме да изразим християнската си любов към страдащите наши братя и сестри в Христа.“ – се казва в енцикликата на Кипърската Църква.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal