Начало » Новини » Светът » Върхът на лицемерието: Московският Патриарх се моли за прекратяване на напрежението в Беларус

Върхът на лицемерието: Московският Патриарх се моли за прекратяване на напрежението в Беларус

Автор: Doxologia INFONEWS

Московският Патриарх и ченге на КГБ Кирил се моли за прекратяване на напрежението в Беларус. За това съобщи Владимир Легойда, цитиран от Интерфакс.

Според Легойда, Патриарх Кирил е уверен, че ръководството на Руската Църква в Беларус е в състояние да „помири“ беларуския народ с изверга Лукашенко.

Същевременно безбожническата окупаторка Москва предлага своята помощ на Лукашенко в налагането на още по-голяма диктатура спрямо свободата на словото в Беларус. С две думи, Москва предлага помощ в пребиването и тероризирането на беларуските граждани. Това се подкрепя на 100% от Московската Патриаршия, което за пореден път доказва, че Патриарх Кирил е един абсолютен безбожник и престъпник в расо, който няма абсолютно никакво място в ръководството на Църквата, камо ли да бъде Патриарх. Това го казват не само Свещените Канони на Православната Църква, но и самите духовници и вярващи по целия свят.

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal