Начало » Новини » Светът » Християно-джихадистът Сергий (Романов) заяви, че ще изхвърли от Църквата еретиците-икуменисти, начело с Московския Патриарх Кирил (VIDEO)

Християно-джихадистът Сергий (Романов) заяви, че ще изхвърли от Църквата еретиците-икуменисти, начело с Московския Патриарх Кирил (VIDEO)

Автор: Doxologia INFONEWS

Низвергнатият от сан християно-джихадист, агент на КГБ и съден за убийство Сергий (Романов) записа ново видео, в което заяви:

Моля всички Православни да защитят Монастира (Средноуралския женски Монастир, който той е окупирал – Бел. ред.), където Игумения е Божията Майка. Аз няма да напусна Монастира. Длъжни сме да изхвърлим от Църквата враговете на Бога и Богородица – еретиците-икуменисти Патриарх Кирил (Гундяев) и неговото обкръжение.

https://youtu.be/wYk1bUTbLUs

Романов е прав само за едно: наистина Московският Патриарх Кирил е ченге и проповядва какви ли не ереси. Но това може да се каже за по-голямата част от руския клир, ако трябва да сме обективни.

На видеото прави впечатление това, че Романов е махнал от стената на килията си календара с образа на убиеца и безбожник, лидер на СССР Йосиф Сталин. Припомняме, че Романов наскоро заяви по този въпрос: „Сталин унищожи содомията и издигна нашата страна Русия“.

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal